Verzenden

Wij proberen alle bestellingen die geplaatst worden voor 14:00, de volgende werkdag te laten afleveren. Wij zijn hierbij wel afhankelijk van de pakketbezorgdiensten en kunnen dit dan ook niet garanderen.

Wij verzenden onze bestellingen binnen Nederland voor 6,95. Vanaf een bestelling van 125 Euro verzenden wij gratis naar adressen binnen Nederland.

Ophalen
Het is mogelijk om de bestelde artikelen op te halen. Ophalen is alleen mogelijk na betaling vooraf en telefonische afspraak.

Retourneren
Toch niet tevreden met het geleverde product en wil je dit retourneren, dan is dit geen probleem. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket.

In geval van retour sturen vragen wij je om even een mail te sturen naar info@greenfireeco.nl. Vermeld in deze mail je naam, ordernummer, product en met voorkeur (is natuurlijk niet verplicht) de reden van retour sturen.

Indien je producten retour stuurt, dan moet het product in originele staat en verpakking worden terug gestuurd. De verzend- of afhaalkosten zijn in geval van retour sturen wel voor eigen rekening.

Je mag het pakket terugsturen naar onderstaand adres:

Green Fire Eco
Tibsterwei 20
9131 EG EE

Wanneer het retour gestuurde artikel is ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail. Hierna word het aankoop bedrag binnen 14 werkdagen terug gestort op de desbetreffende rekening.